Шановні жителі міста!

Керуюча компанія ТОВ «Універсал - Сервіс ЛТД» проводить, санітарну обрізку дерев, обрізаються крони дерев, які по своїй висоті, набагато перевершили висоту даху будинків. Сьогодні така робота проводиться, починаючи з 36 по 35 мікрорайон.
Яка переслідувана мета виконання цих робіт?
Основна мета, позбавити жителів багатоквартирних будинків від затоплення їх квартир, продовжити термін служби і зберегти цілісність покриття даху. При сильному вітрі, листя і гілки дерев виносить на дах будинків і забиває зливові каналізації, вода накопичується на даху і просочується у квартири мешканців, завдає шкоду людям, руйнуючи покриття даху.
Чому роботи проводяться саме в 36 і 35 мікрорайонах, адже у всьому місті є такі дерева, які по своїй висоті, набагато вище даху будинків?
У будівництві домів, використовувалися різні системи водовідводів. У будинках міста Покров, в основному використовувалися два види, ливнівки і водостоки.
1. Ливнівка або зливова каналізація - призначена для відводу дощових і талих вод з покрівлі будівлі, в центральну зливову каналізацію. Ливнівка як правило, влаштована всередині будинку, вода стікає з країв даху в середину, де знаходиться воронка. (Природно якщо ливнівка забита листям або сміттям, вода буде просочуватися до квартир людей)
2. Водостік - це сукупність різних елементів, які встановлюються відповідно до визначеної послідовності на покрівлі і фасаді будівлі. За допомогою водостічної системи здійснюється зовнішнє водовідведення атмосферних опадів з покрівлі будівлі. (Водостоки зовні так само забиваються листям або сміттям, але в цьому випадку не відбувається затоплення квартир - вода переливається через водостік і ллється з даху на землю).
У 36 і 35 мікрорайонах в основному побудовані ливнівки, саме з цієї причини, компанія почала робити санітарну обрізку, саме в цих районах, що б скоротити ризик затоплення квартир.
У планах керуючої компанії ТОВ «Універсал - Сервіс ЛТД» по можливості провести санітарну обрізку в усьому місті, для того що б, захистити жителів будинків, від затоплення їх квартир, продовжити термін служби покриття дахів і уникнути незапланованого капітального ремонту даху.
Адміністрація ТОВ «Універсал - Сервіс ЛТД»