Шановні жителі міста!

У багатоквартирних будинках з часом, руйнуються міжпанельні і блокові стики. Природно, що зруйновані стики, крім дискомфорту, доставляють жителям серйозну проблему. Через зруйнований шов, відбувається промерзання і потрапляння вологи, у квартирі з часом з'являється вогкість і грибок.
Якщо у Вас виникла така проблема, Вам потрібно звернутися в керуючу компанію, до диспетчера, і зробити заявку на ремонт. Ремонт панельних і блокових стиків, здійснюється по черзі. Після закінчення робіт, диспетчер телефоном, звітує мешканцю, який зробив заяву.
У місті Покров, проведено серйозну роботу по ремонту міжпанельних швів. Тип такої роботи - э сезонний, така робота вимагає висококваліфікованих працівників, промислових альпіністів. Тільки за сезон 2019 року, було відремонтовано 12526 метрів панельних і блокових швів і 211 метрів температурних швів.
Ремонти панельних і блокових швів, в нашому місті тривають і сьогодні. Диспетчерська служба ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" від жителів багатоквартирних будинків, приймає заявки на ремонт. Консультацію можна отримати за телефонами: 067-560-03-22 та 095-260-74-00
Адміністрація ТОВ «Універсал - Сервіс ЛТД»