Увага!

Сьогодні, в багатоквартирних будинках, ще багато стояків не замінено і знаходяться в жалюгідному стані. Стояки, пошкоджені корозією, через це, часто трапляються прориви труб, при локальному ремонті яких даремно витрачаються кошти, тому, що через короткий час, цю ж трубу може прорвати на іншій ділянці.

Труби водопостачання починають текти, і це тягне за собою не тільки витрати на ремонт у власній квартирі, а й компенсацію за зіпсовані стелі і стіни в квартирах сусідів. І добре, якщо це тільки одна квартира під вами, а якщо ви живете на 5 або 9-му поверсі і залили всіх сусідів аж до 1-ого поверху.

З цього випливає, що доцільніше і набагато дешевше вчасно замінити трубу стояка і замінити цю трубу потрібно повністю, що б не повертатися знову і знову, до цієї проблеми. Після заміни, в трубах з'являється стабільний тиск і потрібний напір води. Ви забудете про регулярні аварії, що приносять великі неприємності вам і вашим сусідам.

Що потрібно зробити і куди звернутися, що б вам зробили заміну труби стояка.

Перше, що потрібно зробити - це узгодити це питання з усіма сусідами, які знаходяться з вами на одному стояку. Взяти їх телефони, для того, що б з ними могли зв'язатися співробітники керуючої компанії. Потім зробити заяву, звернувшись до абонентського відділу по мобільних телефонах: 067-560-03 22; 095-260-74-00.

Роботи по заміні стояка, проводяться безкоштовно, але вартість матеріалів необхідних для заміни стояка, мешканці зобов'язані сплатити. Співробітник ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" приїде на вашу адресу, оцінить стан труб, дасть експертну оцінку станом і необхідних матеріалів.

Вивчивши стан стояка, фахівець робить висновок. Якщо стояк знаходиться в аварійному стані, ремонтні роботи будуть проведені не пізніше 3 днів, в інших випадках ваша заява, буде розглядатися дотримуючись черги. За один день до заміни стояка, ви і ваші сусіди будите, сповіщені, і це питання буде узгоджено з усіма мешканцями по стояку.

Потрібні для заміни стояка матеріали, можуть купити і самі мешканці, але практика показала, що надійніше, коли матеріали купуються співробітниками компанії. Фахівці знають, які матеріали і яких виробників, слід купувати, знають якість матеріалу. Після заміни стояка, мешканці по чеку, сплачують витрати, порівну ділячи суму витрат між собою.

Ще раз хочемо звернути вашу увагу, на те, що дуже важливо і доцільно, замінити стояк повністю, на всіх поверхах. Після заміни стояка, ви забудете про аварії і неприємності пов'язаних з ними надовго.

Адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»