Увага!

З початку роботи компанії, в диспетчерську, для аварійної бригади, щодня надходило понад 30 заявок. Таку кількість заявок, необхідно було негайно обробити, тому, що вони є аварійними і першочерговими. Для того, що б уникнути авралу, була введена спеціальність - «Обхідник»

На цю спеціальність були набрані фахівці які мають досвід і знання в роботі з водопровідними і каналізаційними системами. Створені бригади, які мають кількість в кожній по дві людини, за кожною бригадою був закріплено район, певні будинки і підготовлений маршрут.

Головна мета таких бригад - це попередити аварію. Обхідники щодня перевіряють закріплені за ними ділянки, якщо виявляють порив, усувають його, або терміново викликають аварійну, механізовану бригаду.

При появі в компанії обхідників, аварійні заявки скоротилися в п'ять разів. Часто буває так, що жителі дзвонять і повідомляють про аварію, а в цей час обхідники її вже усунули або усувають.

Керівництво компанії пишається бригадою обхідників: Бутенко Микита Сергійович, Федяєв Сергій Олександрович. Сьогодні їх ділянка є найкращою, в підвалах будинків закріплених за ними порядок, в них сухо і немає присутності стороннього запаху.

Комунікаційні системи міста, знаходяться під пильним наглядом.

Адміністрація ТОВ «Універсал - Сервіс ЛТД