Керівництво ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД"

Житлово-комунальне господарство міста, представляє складну соціально-економічну систему, яка забезпечує життя і роботу населення. Це багатогалузевий комплекс, що виробляє послуги, спрямовані на забезпечення необхідних умов життєдіяльності населення.

Ця важлива структура міста, сьогодні впевнено оновлюється. Практика показує, що використовуючи нові принципи роботи, такі як: оптимальне витрачання коштів, використання сучасних підходів до технічного обслуговування інженерних систем, раціональне і ефективне використання потенціалу всіх учасників управління, можна вирішити проблеми будь-якої складності.

Колишні стереотипи системи управління галуззю руйнуються, створюється нова, ефективна система управління в сучасних умовах. Керуюча компанія ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" використовує актуальні методи роботи з клієнтами (жителями), стежить за тенденціями в управлінні житлово-комунальною сферою.

Сьогодні, ще є невирішені питання і проблеми, але як то кажуть, проблем немає у того, хто нічого не робить. Керуюча компанія ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТ працює над тим, щоб змінити ситуацію на краще.

Ми вдячні Вам за терпіння, розуміння і підтримку - керівництво ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД"