Увага!

Професія двірника дуже важлива і затребувана. Діяльність двірника зосереджена на прибиранні територій, прилеглих до житлових будинків. За кожним працівником закріплена певна територія, на якій йому необхідно створити неповторний, облагороджений вигляд чистоти і порядку.

Двірник регулярно зустрічається з однією групою людей протягом тривалого часу, і тому жителі багатоквартирних будинків знають свого двірника. Люди бачать роботу людини, яка стежить за порядком в їх дворі.

Але є працівники, яких не так часто можна зустріти в своєму дворі, но їхня праця не менш важлива. Це «бригадири ділянок» - їх управлінська професія, керівник нижчої ланки, що пов'язують ланка між працівниками і майстром. За бригадиром закріплена бригада двірників, що складається з 5-6 чоловік.

Обов'язки бригадира як керівника бригади, полягають в організації ритмічної роботи бригади. Бригадир доводить виробничі завдання до працівників бригади, слідкує за його виконанням і за забезпеченням всіх працюючих, інструментами та необхідними пристроями. Бригадир робить збір необхідної інформації про стан закріпленої території та передає її при необхідності майстру.

Керівництво компанії ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД», високо оцінює намагання в роботі і виносить подяку бригадирам ділянок: Вишневська Надія Миколаївна, Сутурменко Валентина Савеліївна, Кислякова Людмила Іванівна, Масаева Галина Григорівна, Демчук Людмила Миколаївна.

Дякуємо Вам за професіоналізм і сумлінну працю, за оперативність та якість Вашої роботи. Дякуємо Вам за те, що Ви намагаєтеся задовольнити всі потреби користувачів, роблячи їх життя комфортним.

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»