Скупердяйство або шкідництво?

У минулому році працівниками керуючої компанії, на 74 майданчика для сміття, були встановлені інформаційні таблички. На табличках була розміщена інформація, яка закликає до виконання елементарних правил гуртожитку по дотриманню чистоти, так само на табличках були вказані телефони, за якими можна звертатися в разі порушення правил, або при виникненні питань.

Інформаційні таблички встановлювалися на спеціальних, бетонних стовпчиках, приблизно на відстані від 1-2 метрів від сміттєвих контейнерів. Встановлювалися так, що б людям було видно, і вони могли завжди ознайомитися з правилами, так само такі таблички служили як нагадуванням про те, що в місті існує певний порядок щодо дотримання чистоти і цей порядок, слід виконувати.

Що з цього вийшло, і що ми маємо на сьогоднішній день? Ситуація така, що з 74 інформаційних стовпчиків, було вкрадено 58 штук. Можливо, деякі стовпчики, вже служать опорою, для чиїх-то виноградників. Крадучи такі стовпчики, їх вночі викорчовували з землі, при цьому багато із них ламалися і тоді на утро, біля сміттєвих контейнерів залишалися лежати їхні уламки.

Крадіжка або шкідництво, завжди було і буде каратися, де б воно не відбувалося. Зрозуміло, що ці люди, будуть знайдені і покарані, це питання часу. Але мораль така! Ніколи у місті, не буде порядку, якщо одні намагаються щось створити, а інші руйнують те, що вже мають.

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»