Розбите скло в під'їзді

Багатоквартирний будинок - це є складний інженерний об'єкт, що має безліч різних, дорогих комунікацій, обладнання і конструкцій. Співвласник, житель багатоквартирного будинку, який своїми діями завдав майнової шкоди, згідно, цивільного кодексу і закону про ЖКП зобов'язаний відшкодувати заподіяну шкоду, в повному обсязі.

Але, на жаль реальних механізмів, крім як суд, для відшкодування заподіяної шкоди в Україні не існує. Ціна розбитого скла не володіє достатньою вартістю, для того, що б з цим питанням можна було звернутися до суду, і накласти стягнення на людину, яка завдала майнову шкоду.

Також, потрібно розуміти, що обслуговування і будь-який ремонт у будинку здійснюється за рахунок плати на утримання будинку, яку ви платите щомісяця. Тобто ліквідація наслідків недбалого ставлення жителів, або свідомого пошкодження комунікацій, обладнання і конструкцій здійснюється саме за ВАШІ гроші.

Тому ще раз закликаємо співвласників не тільки самим дбайливо ставитися до власного будинку, але і перешкоджати несвідомим жителям, або дітям завдавати шкоди будинку. У тому числі шляхом звернення до органів правопорядку, за телефонами:

• У поліцію, телефон: 102

• Після 16:00 години можна викликати охоронне підприємство в р .. Покров Джеб, телефон: 0800-300-078

Безумовно, керуюча компанія зробить ремонт і встановить скло, але деякий час, жителі цього під'їзду будуть змушені відчувати незручності.

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»