Це потрібно знати

Каналізаційні комунікації багато в чому залежать від того, яким чином їх використовують мешканці будинків. Для того щоб не траплялося проблем в результаті засмічення, потрібно дотримуватися певних правил використання цієї системи. Але якщо все ж, у вашій квартирі сталося засмічення кухонної каналізації, Ви повинні знати, що Вам робити.

У деяких будинках міста, в квартирах є два стояка, один у ванній кімнаті, інший стояк кухонний. Звичайний стояк прочищають з підвалу, а стояк кухонної каналізації прочищають з квартири до підвала. Аварійній бригаді, потрібно мати доступ до каналізаційної системи в усі квартири, які знаходяться нижче по стояку.

При засміченні кухонної каналізації, перше, що потрібно зробити - це узгодити це питання з усіма сусідами, які знаходяться поверхом нижче і на одному стояку. Взяти їх телефони, для того, що б з ними могли зв'язатися співробітники керуючої компанії. Потім зробити заяву, звернувшись в аварійну службу, за телефонами 067-560-03-22, 095-260-74-00.

Роботи з прочищення кухонної каналізації, робітниками керуючий компанії, проводяться безкоштовно. Аварійна бригада працює цілодобово, якщо на момент визова, бригада не знаходиця на аварії, до Вас виїжджає відразу.

Бувають такі випадки, що сусіди, які знаходяться нижче і на одному стояку з Вами відсутні, або з якихось причин, тимчасово не проживають. Доступ аварійній бригаді не надано, з'являється ризик затоплення, так як немає можливості контролювати рівень води.

В такому випадку, відповідальність в разі затоплення бере на себе людина, яка зробила виклик аварійної бригади (пишеться розписка за встановленим зразком). Такі вжиті заходи є вимушеними, просимо Вас ставитися до цього з розумінням.

З повагою до Вас, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»