Скління під'їзних вікон

Звертаємося до жителів багатоквартирних будинків і конкретно до жительки, яка написала скаргу про розбите скло у під'їзді №6, будинка, що знаходиться по вулиці Тикви 22, до Єлизавети Парфеновой.

Багатоквартирний будинок – це складний інженерний об'єкт, що має безліч різних, дорогих комунікацій, обладнання та конструкцій.

Співвласник, мешканець багатоквартирного будинку, який своїми діями завдав майнової шкоди, згідно, цивільного кодексу та закону про ЖКП зобов'язаний відшкодувати заподіяну шкоду, в повному обсязі.

Але нажаль реальних механізмів окрім суду для відшкодування заподіяних збитків в Україні не існує. Ціна розбитого скла не має достатню вартість, для того, що б з цим питанням можно було звернутися до суду, і накласти стягнення на людину, яка завдала майнову шкоду.

Також, потрібно розуміти, що обслуговування та будь яий ремонт в будинку здійснюється за рахунок плати на утримання будинку, яку ви сплачуєте щомісяця.

Тобто ліквідація наслідків недбалого ставлення мешканців, або свідомого пошкодження комунікацій, обладнання та конструкцій здійснюється саме за ВАШІ гроші.

Тому ще раз закликаємо співвласників не тільки самим дбайливо ставитися до власного будинку, але й перешкоджати несвідомим мешканцям, або дітям наносити шкоду будинку. В тому числі шляхом звернення до органів правопорядку, за телефонами:

• У поліцію, телефон: 102

• Після 16:00 години можна викликати охоронне підприємство в м. Покров Джеб, телефон: 0800-300-078

Безумовно, керуюча компанія зробить ремонт і встановить скло, але деякий час, мешканці цього під'їзду будуть змушені відчувати незручності.

До речі скло в підїзді, яке розбите в результаті бійки (можливо навмисно), було відновлено 24 січня (утром), а заява в керуючу компанію поступила 21 січня (після обід).

З повагою до Вас, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»