Шановні жителі міста!

У 2017 і 2018 роках, жителі багатоквартирних будинків міста Покров і керуюча компанія ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД» зіткнулися з неприємними і викликаючими випадками крадіжок комунікацій і загального майна будинків (кабелів, електрообладнання, труб).

Посиленою роботою міських служб, включаючи, органи внутрішніх справ і прокуратури, було вжито заходів щодо попередження та припинення фактів крадіжок.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, співробітниками поліції були затримані і притягнуті до відповідальності: Батрак Володимир, Батрак Василій – по 3 роки ув'язнення кожному; Лещішен Андрій засуджений до 4 років позбавлення волі.

У теперішній час порушено кримінальні справи стосовно Гулевич С., Мартинюк, Петров, Яценко. Так само знаходиться під слідством громадянин, який учинив підпал електрощитів в під'їздах будинків міста Покров.

Завдяки злагодженій і своєчасній роботі міських служб жителі багатоквартирних будинків весь 2019 рік прожили відносно спокійно, без випадків крадіжок комунікацій і загального майна будинків.

На початку 2020 року, знову зафіксовані 2 випадка крадіжки. Злочинці, які це вчинили, будуть обов'язково знайдені і покарані по закону.

Звертаємося до жителів багатоквартирних будинків, просимо Вас, в разі якщо Ви помітите підозрілих осіб біля будинків, під'їздів, підвалів - негайно повідомляти:

• У поліцію, телефон: 102

• Після 16:00 години можна викликати охоронне підприємство в м. Покров Джеб, телефон: 0800-300-078

• Повідомляти керуючу компанію ТОВ «Універсал-Сервіс ЛТД» телефон: 067-560-03-22, 095-260-74-00

З повагою до Вас, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»