Прибирання в підвальних приміщеннях

В основному кожен багатоповерховий будинок має підвальне приміщення. Підвал - це перш за все приміщення для технічних потреб. По суті підвали - це технічні поверхи, призначені для гарантованої роботи всіх комунікаційних систем будинку.

Існує певний порядок і правила користування підвалом в багатоквартирному будинку. На жаль правила користування, підвальним приміщенням не дотримуються належним чином. Практично у всіх будинках нашого міста, підвальні приміщення вимагають ретельного прибирання.

Керуюча компанія, з самого початку надання послуг з управління багатоквартирним будинком, займається прибиранням підвальних приміщень. На сьогоднішній день прибирання підвалів було проведено в 67 будинках, в різних районах нашого міста.

Хотілося б описати основні складності, з якими стикаються робітники компанії прибираючи підвали. Перш за все, це: захаращеність підвалів, в підвалах будинків, знаходяться старі меблі, будівельні відходи, різне побутове сміття.

Багато підвали через течу в трубах, мають затоплення і вогкість, в таких підвалах проводиться прибирання тільки після заміни водопровідних і каналізаційних труб.
Також проблемою є бродячі тварини, які живуть в підвальних приміщеннях, їх екскременти і відповідні запахи.

Багато з підвалів не мають дверей і замків, як правило, саме в таких підвалах селяться безхатьки і захаращують підвал всяким мотлохом, сміттям і екскрементами.

Ускладнюється прибирання підвальних приміщень, відсутністю освітлення і малою висотою стелі підвального приміщення. Всі ці проблеми значно ускладнюють прибирання підвальних приміщень.

Вирішення цих проблем потребуює серйозної підготовки.
Немає сенсу робити прибирання в приміщенні, де течуть труби, на початку потрібен капітальний ремонт або заміна труб водопостачання і каналізації.

Потрібно закрити доступ до підвалу для бомжів і тварин, встановити двері та замки, закрити вентиляційні вікна сітками.

Кожен будинок, кожне підвальне приміщення має свої проблеми, які потребують вивчення та особливої уваги до себе. Сьогодні у багатьох будинках відбувається підготовка до вбирання підвальних приміщень, змінюються труби, встановлюються двері і решітки.

На сьогоднішній день місто Покров має вже багато будинків, з чистими і сухими підвалами, у багатьох будинках вже сталася підготовка. Крок за кроком питання прибирання в підвальних приміщеннях знаходить своє вирішення.

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»