Скління під'їзних вікон.

З огляду на велику занедбаність і знос під'їзних вікон і при відсутності на даний момент, потрібного фінансування, керуюча компанія не має можливості привести в належний стан всі під'їзні вікна будинків нашого міста відразу.

З цієї причини, процес по ремонту та скління під'їзних вікон вступає в силу поетапно. В першу чергу, скляться вікна, в яких відсутня скло, або вікна засклені зі шматочків скла. Так само відбувається ремонт, розбитих рам, які не мають належного стану і фурнітури.

Завдання компанії, засклити всі вікна будинків, хоча б в один шар. Надалі, в залежності від фінансування і обставин, планується скління всіх вікон другим шаром, так само є в планах установка склопакетів в кожен під'їзд нашого міста.

Керівництво компанії звертається до мешканців багатоповерхових будинків, якщо у вас у вікні під'їзду відсутня скло, зверніться із заявою, в абонентський відділ ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД", який знаходиться по вулиці Лізи Чайкіної будинок 30. Скло в один шар, буде негайно вставлено.