Порядність людини визначається його вчинками

Шановні жителі багатоквартирних будинків міста, звертаючись до вас, переконливо просимо вас дотримуватися правил гуртожитку. Цінуйте працю людей, які служать вам, роблячи свою роботу, та поважайте себе.

За статистикою в святкові дні, викидають приблизно на 25-30% більше сміття, ніж в звичайні дні. Переконливо просимо Вас, розумно поводитися зі сміттям, так як це безпосередньо впливає на якість життя, його самого і оточуючих його людей. У зв'язку з масовим виникненням несанкціонованих звалищ, наше з вами життєвий простір забруднено відходами.

До викиду сміття ставитеся відповідально, а саме:

- Доносити сміття в контейнери;

- Сміття, який перевищує розмір 50 * 50 см. - є великогабаритним, тому складати його необхідно всередину майданчика, не скідуя в контейнер;

- Будівельне сміття повинен, бути складений в спеціальні мішки або будь-яку іншу тару і акуратно поставлені в середину майданчика;

Якщо ви помітили людину, яка робить ремонт і не дотримується цих правил просимо повідомити в керуючої компанії ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД» за номерами телефону 6-09-30, 067-560-03-22, 095-260-74-00.

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»