Наші вакансії – прибиральники прибудинкових територій

Професія прибиральника, є затребуваною і має велике значення для нашого міста. Якість цієї роботи визначає зовнішній вигляд двору, вулиці і в цілому всього міста. Діяльність прибиральника, який працює в управляючий компанії, зосереджена на прибиранні території, прилеглої до житлових будинків.

Професія прибиральника прибудинкових територій не вимагає спеціальної освіти і кваліфікації, але є певні вимоги. Це ті вимоги, які хочуть бачити мешканці будинків, довіряючи свій двір.

Це висока працездатність пунктуальність; відповідне ставлення до праці; охайність; людина не повинна мати шкідливих звичок.

Стати двірником може будь-хто, але чи буде, його робота затребувана, залежить від його старання і бажання працювати. Всі необхідні професійні навички і знання набуваються в процесі роботи. Так само можна придбати прихильність і любов самих мешканців.

Люди, які відповідають необхідним вимогам і мають бажання спробувати себе в якості прибиральника прибудинкових територій, можуть звертатися в керуючу компанію.

Телефон для довідок: 068-980-19-57

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»