Шановні! Будьте порядними!

Шановні жителі багатоквартирних будинків міста Покров, звертаючись до вас, переконливо просимо вас дотримуватися правил гуртожитку. Цінуйте працю людей, які служать вам, роблячи свою роботу. Це такі ж люди, як і ви, вони разом з вами проживають в одному місті, на одній вулиці і можливо є вашими сусідами.

Порядна людина має розумно поводитися зі сміттям, тому що це безпосередньо впливає на якість життя, його самого і оточуючих його людей. У зв'язку з масовим виникненням несанкціонованих звалищ, наше з вами життєвий простір забруднено відходами.

Цивілізована людина, повина відповідально ставитися до відходів, а саме:

- Доносити сміття до контейнерів;

- Сміття, яке перевищує розмір 50 * 50 см. - є великогабаритним, тому складати його необхідно всередину майданчика, не скидуючі в контейнер;

- Будівельне сміття має бути складено в спеціальні мішки або будь-яку іншу тару і акуратно поставлено в середину майданчика;

Якщо ви помітили людину, яка робить ремонт і не дотримується цих правил просимо повідомити в керуючої компанії ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД» за номерами телефону 6-09-30, 067-560-03-22, 095-260-74-00.

"Порядність людини визначаеться його вчинками".

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»