Самовільне підключення до електричних мереж - це загроза для життя!

У будинках міста Покров, повністю замінено під'їзне освітлення, нове освітлення дало значну економію. При заміні, разом зі старою проводкою, були відрізані самовільні підключення.

Деякі мешканці, бажаючи заощадити на оплаті комунальних послуг, продовжують свідомо йти на порушення закону. Незважаючи на попередження і кримінальну відповідальність, не думаючи про наслідки, займаются крадіжкою електроенергії.

Переслідуючи свої корисливі інтереси, порушники продовжують використовувати цілий арсенал засобів: від установки «жучків» до монтажу прихованої проводки, здійснюючи самовільне підключення до електричних мереж.

Такі дії споживачів призводять до серйозних порушень і кримінальних справах. Дані статистики говорять, що кожна друга пожежа в Україні викликана порушенням правил улаштування та експлуатації.

Увага! При виході з ладу ламп або датчиків, обриви або інших аварійних порушеннях в електропроводці необхідно звернутися в керуючу компанію, подавши заявку по телефону:

067-560-03-22;  095-260-7400

або написавши заяву в абонентському відділі ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" який знаходиться по вулиці Лізи Чайкіної, 30.

ТОВ "УНІВЕРСАЛ - СЕРВІС ЛТД" має досвідчених фахівців з монтажу, ремонту, технічного обслуговування електрообладнання і електроланок, надає послуги жителям, з енергопостачання спільного майна багатоквартирного будинку.

Не рекомендується, не маючи навичок роботи з електричними мережами і установками, діагностувати неочевидні причини неполадок самостійно. Це може бути небезпечно для вашого життя і здоров'я.