Перелік послуг ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД» і телефонний довідник всіх організацій міста

Перелік послуг ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД» і телефонний довідник всіх організацій міста

Будь-яке місто, в незалежності від чисельності населення, має міське господарство. Міське господарство є основою системи життєзабезпечення міста, від функціонування якої цілком залежить спектр і рівень послуг, що визначають якість життя городян.

Це складний комплекс різних галузей, тісно пов'язаних між собою та об'єднаних спільною метою задоволення життєво важливих потреб населення, а також різних організацій і підприємств, розташованих на території міста, кожне з яких відповідає за певну ділянку робіт.

Керуюча компанія ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД» так само як і інші організації, відповідає за певний ряд послуг, що надаються з управління багатоквартирним будинком. На жаль, багато жителів багатоквартирних будинків, не ознайомлені з переліком послуг керуючої компанії.

У абонентський відділ ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" надходять дзвінки з заявами і скаргами, які не належать до послуг керуючої компанії. Такі дзвінки відволікають диспетчера від роботи, займають лінію доставляючи незручності для інших людей.

З повним переліком послуг компанії і телефонним довідником всіх організацій, які обслуговують місто Покров, ви можете ознайомитися на сайті у розділі "ПРО НАС"

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»