Роботи проводяться вчасно

У попередніх постах було дано пояснення, чому після закінчення робіт по заміні каналізаційного випуску, відмосток відразу не бетонується. Так як земля повинна дати усадку, а на це потрібен час, приблизно від 8 місяців до 1 року, в залежності від обставин. По закінченню цього часу, коли земля, остаточно дасть усадку, відмосток або ділянку дороги одразу бетонують.

Деякі з мешканців багатоквартирних будинків, проявили хвилювання, з приводу того, що усадка землі буде утворювати ями, і що в подальшому, це ускладнить людям, особливо в літньому віці пересування по цих дорогах.

С самого початку, керівництвом керуючої компанії, було розглянуте це питання. Ведеться облік виконання робіт по засипці ям. Виїзні бригади ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" працюють за адресами, на яких були замінені каналізаційні випуски. Якщо утворилися ями, їх своєчасно засипають.

Керуюча компанія, в своїй роботі використовує новий підхід до вирішення проблем у сфері комунальних послуг, намагається в повній мірі задовольнити всі потреби користувачів, тим самим руйнує створені раніше стереотипи.