Почався демонтаж антен

При огляді покрівлі житлових будинків, виявилося, що велика частина антен встановлена з порушеннями правил технічної експлуатації будівель. Старі конструкції антен, більшість з яких саморобні вже давно не використовується жителями, і становлять небезпеку, як для цілісності шиферного покриття, так і для самих мешканців, так як антени мають ветхий стан і недостатньо надійне кріплення.

З метою зберегти цілісність шиферного покриття будинків і вберегти мешканців від усіляких травм, кваліфіковані фахівці керуючої компанії, приступили до демонтажу телевізійних антен. По вулиці Горького, вже почався здійснюватися демонтаж, процес цей не швидкий, і буде відбуватися по всій ймовірності не один рік.

Ті люди, які використовують такі антени, повинні бути готові до того, що антени будуть демонтовані. У цілому основна маса людей використовує цифрове телебачення або кабельне, рекомендуємо і вам підключити нову якість телемовлення, які мають значно кращу якість звуку і зображення і не завдасть вам і вашому будинку шкоди.

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»