«Міжнародний день інвалідів

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня «Міжнародним днем інвалідів». Проведення цього дня на Україні встановлено Указом Президента від 27 листопада 1993 року № 566/93. Цей день наголошує на необхідності досягнення повного забезпечення рівних прав інвалідів, їх участі в житті суспільства і поліпшення життєвого рівня.

В територіальному центрі соціального обслуговування м. Покров пройшов концерт, присвячений цьому дню. Зал був повним, багато людей з обмеженими можливостями, змогли побачити один одного і відчути тепло людських очей, був присутій, особливий, яскравий настрій.

У цьому важливому заході, взяли участь і працівники ТОВ «Універсал-сервіс ЛТД». Ліля і Юля, учасниці ансамблю, заспівали пісні «Я козачка твоя», «Україночка» та жартівливу пісню «Мужиків треба любити» з танцювальними елементами. Працівник керуючої компанії Микола Кулинич, зачитав, свої, вірші, які присвячені нашому місту Покров.

Ми приєднуємося до ціеї міжнародної ініціативи і бажаємо всім, хто не байдужий, сил і здоров'я, засобів і успіху. Наш борг бути турботливими і милосердними до поважної частини суспільства.

Не будемо байдужими - вони потребують нашої підтримки! З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»