Ваша безпека - це важливо!

За статистикою за 2018 рік, травматизм в місті Покров знизився приблизно в 2,5 рази в порівнянні з попередніми роками. Це завдяки тому, що керуюча компанія, і інші служби міста, справили своєчасну підготовку до зимового періоду.

Настає зимовий період, погода в цю пору року буває мінливої. Погодні умови можуть різко змінитися і перейти від дощу до снігопаду і ожеледиці. Для того, що б уберегти населення і тримати таку ситуацію під контролем, сьогодні у двори міста Покров, керуюча компанія завозить посипний матеріал.

Керівництво управляючій компанії, попереджає населення міста Покров, що посипний матеріал, який знаходиться у дворах, заготовлюється, строго для посипання доріг і тротуарів. Він служить, для вашої ж безпеки, цей матеріал не можна розтягувати, для будь-яких інших потреб.

Якщо все ж, таки незважаючи на попередження, посипний матеріал, буде розтаскуватися, то керуюча компанія, буде змушена закуповувати матеріал знову і завозити його в двори, а це, перш за все ваші гроші і нажаль, наш даремно витрачений час.

"Порядність людини визначається його вчинками"

З повагою, адміністрація ТОВ «Універсал - сервіс ЛТД»