Скління під'їзних вікон

У місті Покров, при підготовці до зимового сезону, управляючою компанією, ось уже втретє, був проведен огляд скління під'їзних вікон. Після проведених сезонних перевірок, виявилось, що зараз ситуація з під'їзними вікнами, краще ніж в минулому році, але як і раніше проблема існує.

На момент огляду, комісією із співробітників компанії, виявилося, що в багатьох під'їздах, з різних причин, розбиті вікна додалися. Так само ще є вікна, засклені частково шматками скла і на багатьох вікнах, відсутня фурнітура та скобянка, зірвані стулки.

На сьогодні динаміка виконання скління йде до кращого: На початку своєї роботи, управляючою компанією, в 2017 році було вироблено скління, на суму понад шістдесят тисяч гривень, в 2018 році приблизно на 30% менше і в 2019 році цей показник ще став менше попереднього.

Цей факт, говорить про те, що питання з склінням поступово знаходить своє рішення. З огляду на велику занедбаність і знос під'їзних вікон і при відсутності на даний момент, потрібного фінансування, керуюча компанія не має можливості привести в належний стан всі під'їзні вікна будинків нашого міста відразу.

З цієї причини, процес по ремонту та скління під'їзних вікон вступає в силу поетапно. В першу чергу, скляться вікна, в яких відсутня скло, або вікна засклені зі шматочків скла. Так само відбувається ремонт, розбитих рам, які не мають належного стану і фурнітури.

Початкове завдання компанії, до зими, встигнути склити всі вікна будинків, хоча б в один шар. На наступний рік, в залежності від фінансування і обставин, планується скління всіх вікон другим шаром, так само в планах установка пластикових вікон в кожен під'їзд нашого міста.

Обсяг робіт по склінню під'їзних вікон великий, і він ще знаходиться в процесі виконання. Керівництво компанії звертається до мешканців багатоповерхових будинків, поставитися до даної ситуації з розумінням. Компанія робить все можливе.