Самовільне підключення – приводять до серйозних порушень і кримінальних справ!

У місті Покров модернізовано не тільки вуличне освітлення, але і під'їздне освітлення наших будинків. ТОВ "УНІВЕРСАЛ - СЕРВІС ЛТД" було встановлено світлодіодне освітлення в кожному будинку, під'їзді, тамбурі, на кожній сходовій клітці.

Світлодіодне освітлення має величезну перевагу, відрізняється своєю економічністю і гарантованим ресурсом роботи, відсутність шкідливих ртутних з'єднань, повна відсутність в спектрі ультрафіолетового випромінювання.

Вулиця Соборна будинок 1 - це перший будинок, з якого почали встановлювати світлодіодне освітлення. Нове освітлення дало економію в 36 разів, від попереднього.
Це економно, але не настільки. Як виявилося, причина такої економії, полягала в тому, що разом зі старою проводкою, були відрізані і самовільні підключення.

Це говорить про те, що деякі побутові споживачі, займаються крадіжками електроенергії. І навіть зараз, коли в будинках Покрова, повністю замінено під'їзний освітлення, ці люди, бажаючи заощадити на оплаті «комуналки», свідомо йдуть на порушення закону.

Вони не думають про наслідки, знаходять способи і продовжують самовільно підключатися всередині будинку. Переслідуючи свої корисливі інтереси, порушники використовують цілий арсенал засобів: від установки «жучків» до монтажу прихованої проводки і здійснення самовільного підключення до електричних мереж.

Такі дії споживачів призводять до серйозних порушень і кримінальних справ. Дані статистики твердять, що кожна друга пожежа в Україні викликана порушенням правил улаштування та експлуатації.

ТОВ "УНІВЕРСАЛ - СЕРВІС ЛТД" має досвідчених фахівців з монтажу, ремонту, технічного обслуговування електрообладнання і електроланок, надає послуги мешканцям, з енергопостачання спільного майна багатоквартирного будинку.

При виході з ладу ламп або датчиків, обриви або інших аварійних порушеннях в електропроводці необхідно звернутися в керуючу компанію, подавши заявку по телефону: 067-560-03-22; 095-260-7400, або написавши заяву в абонентському відділі ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" який знаходиться по вулиці Лізи Чайкіної, 30.

Не рекомендується діагностувати неочевидні причини неполадок самостійно. Це може бути небезпечно для життя і здоров'я людини, що не має навичок роботи з електричними мережами і установками.