Першочергова мета керуючої компанії сьогодні

Першочергова мета керуючої компанії - перш за все, складається в тому, щоб подолати аварійний стан будинків, який є наслідком старіння житлового фонду, та недостатнім рівнем утримання будинків в попередні роки.

Звісно, що проблеми накопичені десятиліттями не можливо подолати за мить, рішення цих проблем вимагає часу і ресурсів. Більшість проблем в будинку є типовими та притаманні всім будинкам у різному ступені занедбаності.

Наразі, керуюча компанія проводить обстеження кожного будинку в місті, за результатами обстеження складається план робіт, яких потребує будинок. Керуюча компанія виконує роботи в плановому режимі.

Такий підхід дозволяє значно економити кошти і подолати саме причини більшості проблем. На даний момент, особлива увага приділяєця ліквідації, базових, глибоких і серйозних проблем – це в першу чергу, комунікації та огороджуючи конструкції будинку (дахи, стіни, цоколя).

Закликаємо співвласників, зосередити свою увагу, перш за все на своєму помешканні, та звертатися до керуючої компанії лише, в тому випадку, якщо аварійна ситуація на загально будинкових системах або конструкціях стосується саме вашої квартири.

Дрібні заявки по дому від мешканців, значно збільшують ціну на самі роботи і забирають багато часу.
Звичайно ж заявки мешканців не залишаються без уваги, але керівництво компанії закликає Вас до розуміння, що перевантаження компанії несуттєвими косметичними питаннями призводить до марного витрачання саме ваших коштів, та уповільнення вирішення дійсно важливих питань.

Так само, звертаємо Вашу увагу, що у встановлені тарифи, не входить установка нових виробів таких як, наприклад: лавки, двері і так далі. Установка може проводитися тільки за додаткову плату мешканців або спонсорів.

Дякуємо Вам за розуміння, з повагою до Вас, керівництво ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД".