Ми прямуємо до нової якості життя!

Житлово-комунальне господарство міста, представляє складну соціально-економічну систему, яка забезпечує життя і роботу населення. Це багатогалузевий комплекс, що виробляє послуги, спрямовані на забезпечення необхідних умов життєдіяльності населення.

У минулому, житлово-комунальні послуги викликали багато нарікань і критики з боку споживачів. Це одна з серйозних проблем, яку неможливо вирішити одразу, яка вимагає глибокого аналізу і розбору.

Сьогодні практика показує, що використовуючи нові принципи роботи, такі як: оптимальне витрачання коштів, використання сучасних підходів до технічного обслуговування інженерних систем, раціональне і ефективне використання потенціалу всіх учасників управління, існуючі проблеми успішно вирішуються.

Колишні стереотипи системи управління галуззю руйнуються, створюється нова, ефективна система управління в сучасних умовах. Керуюча компанія ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" використовує актуальні методи роботи з клієнтами (жителями), стежить за тенденціями в управлінні житлово-комунальною сферою.

Приклад тому, грамотне рішення проблеми і усунення наслідки аварії, яка сталася по вулиці Центральна 1. У цьому будинку лопнула водопровідна труба. Службою МКП "Покровводоканал" було прийнято рішення про заміну підведення води до цього будинку.

Це дорогий, механізований процес, для заміни підведення води, виривається траншея на всю довжину труби. В цьому випадку, що б заощадити кошти, дві компанії спрацювали разом. Керуюча компанія ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" використовувала цю ситуацію і заодно з водопровідною трубою, замінила каналізаційний випуск в цьому будинку.

В ході виконання робіт, склалися певні труднощі, це і відсутність мешканців деяких квартир, в яких була потрібна заміна водопровідної труби і дерева, посаджені біля оглядового колодязя, це і стара конструкція будинку, для того, що б зробити заміну труб в такому будинку потрібно розібрати підлогове покриття.

Однак, завдяки злагодженості і вмілому керівництву, завдяки новому підходу до вирішення таких проблем, це завдання було вирішено. Керуюча компанія ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" працює над тим, щоб змінити ситуацію на краще. Ми прямуємо до нової якості життя!

Ми вдячні Вам за розуміння і підтримку - керівництво ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД"