Куди дзвонити, коли в квартирі зникло світло

У місті Покров проведена повна модернізація ліній вуличного освітлення, замінено понад 2000 світильників на сучасні світлодіодні лампи з установкою системи дистанційного керування.

Крім вуличного освітлення, в усіх будинках міста Покров було модернізовано і під'їздне освітлення. ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" було встановлено світлодіодне освітлення в кожному будинку, під'їзді, тамбурі, на кожній сходовій клітці.

Світлодіодне освітлення має величезну перевагу, відрізняється своєю економічністю і гарантованим ресурсом роботи, відсутність шкідливих ртутних сполук, повна відсутність в спектрі ультрафіолетового випромінювання.

У наших квартирах, модернізація освітлення і економія електрики, залежить від нас самих. Багато жителів намагаються економно використовувати електроенергію, встановлюють світлодіодні лампочки, а в побуті використовують економні, малопотужні електроприлади.

Тим самим, не перевантажуючи електромережі і не піддаючи себе і своє майно небезпеці. Електрика - корисний, в той же час і небезпечний друг людства. Саме тому необхідно дотримуватися ряду правил, які допоможуть звести до мінімуму ризик отримання шкоди для здоров'я і життя.

Забороняється використовувати електроприлади, якщо у них пошкоджена ізоляція проводу, або ізоляція зовсім відсутня, забороняється знімати запобіжники на приладах. Не рекомендується діагностувати неочевидні причини неполадок самостійно.

Це може бути небезпечно для життя і здоров'я людини, яка не має навичок роботи з електричними мережами і установками.

ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" має досвідчених фахівців з монтажу, ремонту, технічного обслуговування електрообладнання і електроланок, надає послуги жителям, з енергопостачання спільного майна багатоквартирного будинку.

При виході з ладу ламп або датчиків, обриви або інших аварійних порушеннях в електропроводці необхідно звернутися в керуючу компанію, подавши заявку по телефону: 067-560-03-22; 095-260-7400 або написавши заяву в абонентському відділі, який знаходиться по вулиці Лізи Чайкіної, 30.

З повагою до Вас, керівницьво ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД"