Увага - це цікаво

По вулиці Шатохіна 9 і Ценральна 54 тривають планові роботи із заміни каналізаційних випусків. На прикладі заміни каналізаційних випусків в цих будинках, ми можемо розглянути поетапно, весь комплекс робіт, побачити порядок виконання і складність відповідальної роботи.

1.В початку, оформляються документи, на проведення земляних робіт, оформлення триває приблизно близько одного місяця, тому як потрібно отримати дозволи і обійти всі організації, які мають до цього відношення.

2.Далі якщо над каналізаційними випусками, стоять дерева, ці дерева спилюють і валять, потім дерево розпилюється на частини, гілки дробляться і вивозяться. Валка дерева - це досить складний, копіткий і особливо відповідальний процес.

3.Потім замовляється гідромолот, за допомогою якого, руйнується старий відмосток, бетонні споруди, дорожнє покриття.

4.Далі трактором виривається траншея на всю довжину труби, викорчовуються пні.

5. Потім розбирається лоток, демонтується труба, яка прийшла в непридатність і проводиться монтаж, нової, довговічною труби.

6. Після укладання нової каналізаційної труби, лоток закривається, викопаний рів засипається землею.

7. Якщо каналізаційна труба проходить під дорогою, така труба вкладається в спеціальну гільзу, більшого діаметра. Зверху гільза засипається певним шаром піску, а потім тільки землею і щебенем.

8.Далі на території наводять лад. Вивозяться пні, каміння від розбитого вимощення, сміття.

9. Звертаємо Вашу увагу, що після закінчення робіт по заміні каналізаційного випуску, відмосток відразу не бетонується, так як земля повинна дати усадку, а на це потрібен час, приблизно 1 рік. Через 1 рік бетонується відмосток або ділянка дороги.

Ось такий порядок виконання робіт по заміні каналізаційних випусків. Потрібно розуміти, що вирішити їх в одну мить неможливо. Це складний, дорогостоящий, механізований процес.

Шановні жителі міста Покров, будь ласка, наберіться терпіння, якщо проблеми вирішуються в сусідньому будинку, обов'язково будуть вирішені і ті проблеми, які турбують Вас. Роботи проводяться планово в порядку черги.

Керуюча компанія, в своїй роботі використовує абсолютно новий підхід до вирішення проблем у сфері комунальних послуг, тим самим руйнує створені раніше стереотипи.