ВАЖЛИВО ЗНАТИ!

Однією з проблем багатоквартирних будинків є, зруйновані міжпанельні шви. Згодом порушується їх герметизація, це виражається в намоканні стін, появи грибка і порушенні звукоізоляції. Мешканці таких квартир звертаються в керуючу компанію з проханням вирішити таку проблему.

Абонентський відділ ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" знаходиться за адресою: Покров вулиця Лізи Чайкіної будинок 30. Менеджер приймає заяву від мешканців на ремонт міжпанельних швів.

Важливо знати, що до заяви, необхідно докласти фотографію, по якій можна визначити ступінь руйнування і затікання. Це істотно заощадить час, і прискорить вирішення вашої проблеми. Тому що по фотографії можна визначити необхідний обсяг робіт, і до вас на квартиру не потрібно буде виїжджати спеціальної комісії.

Ремонт здійснюється в порядку черги, після закінчення ремонту, менеджер робить дзвінок жителю. Мета дзвінка повідомити про те, що ремонт зроблений, і якщо є зауваження, приймає їх до уваги.

Абонентський відділ ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД", приймає заявки від мешканців міста. Так як, робота по ремонту швів є сезонною, а сезон робіт добігає кінця, по принятим заявкам уже з жовтня місяця, робота буде виконана в наступному сезоні.

Консультацію можна отримати за телефонами:

067-560-03-22;  095-260-74-00