Роботи тривають

По вулиці Шатохіна 9 тривають планові роботи по заміні каналізаційних випусків. Що б жителів захистити від незручностей, капітальний ремонт каналізаційних випусків проводитися по черзі, в кожному під'їзді.

З попередніх статей ми знаємо, що для того, щоб дістатися до лотка, де лежить каналізаційна труба, потрібно зруйнувати відмосток і вирити траншею на всю довжину труби.

Далі розбирається лоток, демонтується труба, яка прийшла в непридатність, потім проводиться монтаж, нової, довговічною труби. Для монтажу зовнішніх ділянок використовують тільки жорсткі труби, здатні витримувати сильні механічні навантаження.

Після укладання нової каналізаційної труби, лоток закривається, викопаний рів засипається землею. Якщо каналізаційна труба проходить під дорогою, така труба вкладається в спеціальну гільзу, більшого діаметра. Зверху гільза засипається певним шаром піску, а потім тільки землею.

Звертаємо Вашу увагу, що по закінченню робіт по заміні каналізаційного випуску, відмосток відразу не бетонується, так як земля повинна дати усадку, а на це потрібен час.

Ми вдячні Вам за розуміння і підтримку - керівництво ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД"