Крок за кроком

По вулиці Шатохіна 9 почалися планові роботи по заміні каналізаційних випусків. Капітальний ремонт каналізаційних випусків буде проводитися в усьому 8 під'їзному будинку.

В ремонт каналізаційної системи входить цілий комплекс робіт. Це трудомісткий, механізований процес, що вимагає певних витрат і часу. Ми всі розуміємо, що неможливо відремонтувати все і відразу. Ремонт проводиться поетапно.

Раніше 14 вересня, було проведено підготовчий етап, спилювали дерева, у яких коренева система руйнувала каналізаційну мережу. Так само спилювали ті дерева, які, надавали небезпеку для людей.

Розпочався другий етап по заміні каналізаційних випусків. Для того, щоб дістатися до лотка де лежить каналізаційна труба, потрібно зруйнувати старий відмосток і вирити рів на всю довжину труби, ці роботи зараз відбуваються.

Керівництво "ТОВ Універсал - Сервіс ЛТД" приносить мешканцям свої вибачення, за тимчасові незручності, які будуть завдані під час робіт. Будьте уважні і обережні.

Робота керуючої компанії ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" по обслуговуванню багатоквартирних будинків спрямована на максимальне задоволення потреб жителів в якісних і доступних житлово-комунальних послугах.

Ми працюємо над тим, щоб змінити ситуацію на краще. Роботи ще багато, але це не зупиняє. Крок за кроком, в будинках міста, робимо капітальний ремонт каналізації.

Ми вдячні Вам, за розуміння і підтримку - керівництво ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД"