Будьте уважні!

Плануючи покупку і установку кухонної витяжки, обов'язково потрібно звернути увагу на характеристики потужності. Це важливий параметр, від якого залежить здатність пристрою ефективно очищати повітря в кухні, і при цьому, дуже важливо, що б встановлена ​​вами витяжка не доставила проблем вам і сусідам.

Багато хто вважає, що чим більше потужність встановленої витяжки, тим краще. Встановлюють на своїй кухні дуже потужну побутову техніку, зовсім не підозрюючи, про ті проблеми і наслідки, до яких це може призвести.

Що ж відбувається, коли встановлена, надмірно потужна витяжка?

Внаслідок, того, що будинки, в яких ми проживаємо, мають вже не один десяток років, відповідно димові та вентиляційні канали в цих будинках мають такий же вік і відповідний стан. Димові та вентиляційні канали мають тріщини і незначні руйнування.

Потужний потік повітря, що виходить від такої витяжки, задуває колонки, на верхніх поверхах. Така ситуація, є небезпечною для мешканців верхніх поверхів, вона може привести до отруєння чадним димом або чадним газом.

Якщо все ж така ситуація, яка становить небезпеку для життя мешканців виникла, то для того, що б уникнути, отруєння людей, господареві такий витяжки, буде відключений газ. Якщо робітникам не буде надано доступ до цієї квартири, для усунення порушення, буде перекритий весь газовий стояк.

Прохання до мешканців багатоквартирних будинків, в разі якщо ваші сусіди не дотримуються правил, просимо негайно повідомити до керуючої компанії ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" за номерами телефонів: 6-09-30, +38-067-560-03 22, +38-095-260-74-00