Увага дератизаційні роботи!

Дератизація - це комплексні заходи по знищенню гризунів. Існує кілька різних способів: харчові отрутохімікати, капкани, газоподібні отрути та інші. Найбільш поширеним і ефективним способом є хімічний метод. Це метод позбавлення від мишей і щурів за допомогою препаратів, які є отрутами для гризунів.

Дератизація проводиться по мірі надходження заяв від мешканців, але не більше двох разів на рік для одного дома. Заяву потрібно подати в письмовій формі в абонентський відділ ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД", який знаходиться за адресою вулиця Лізи Чайкіної 30.

Препарати, як правило, розміщуються у підвалах і на горищах, біля сміттєвих контейнерів. У нашому місті, є такі будинки, де немає підвальних приміщень, а в квартирах знаходяться люки для доступу до комунікації.

В такому випадку, мешканцям цих квартир, потрібно надати доступ для співробітників служби дератизації. Жителям будинків, в яких є підвальні приміщення, прохання не перешкоджати доступу до підвальних приміщень. Дератизація проводиться у всьому будинку.

На під'їздах будинків, в яких будуть проводитися дератизаційні роботи, вивішуються оголошення, в яких вказана дата виконання робіт. Будьте уважні, просимо проявити обережність! В даний період, треба особливо доглядати за дітьми, та не випускати домашніх тварин без нагляду.

Адміністрація ТОВ «Універсал – сервіс ЛТД»