Крок за кроком

У місті Покров, як і у всіх інших містах, соціальні та комунальні проблеми накопичувалися роками. Ми всі знаємо ці проблеми, це і старі дерева, свого часу висаджені впритул до будівель, і стан комунікацій і мереж, та й багато іншого, що з часом прийшло в непридатність.

За останні чотири роки, місто Покров став значно відрізнятися своїм зовнішнім виглядом, від інших міст України. Завдяки грамотному керівництву, Покров істотно змінився, проте багато питань ще залишаються нагальними.

Потрібно розуміти, що вирішити їх в одну мить неможливо. Будь-яка перебудова вимагає часу, терпіння і розуміння. Це як робити прибирання в своєму будинку, метр за метром, крок за кроком, завдяки докладеним зусиллям будивля упорядковується.

Шановні, будь ласка, наберіться терпіння, якщо проблеми вирішуються в сусідньому будинку, обов'язково будуть вирішені і ті проблеми, які турбують Вас. Роботи проводяться планово в порядку черги.

Керуюча компанія, в своїй роботі, використовує абсолютно новий підхід до вирішення проблем у сфері комунальних послуг, тим самим руйнує створені раніше стереотипи.

Робота керуючої компанії ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" по обслуговуванню багатоквартирних будинків спрямована на максимальне задоволення потреб жителів в якісних і доступних житлово-комунальні послуги.