БЛАГОУСТРІЙ ТРИВАЄ

Покров з кожним днем стає яскравішим і затишніше. Особлива увага приділяється прибудинкової території. Зараз в активній фазі планові роботи з благоустрою будинків по вулиці Медична.

В будинках ведуться роботи по ремонту цоколя. Щоб уникнути пошкодження матеріалів підстави і їх руйнування необхідно своєчасно ремонтувати цоколь, слідуючи при цьому правильною, послідовності виконуваних робіт, з урахуванням вимог технології будівельних процесів.

Після всіх проведених робіт по ремонту, цоколь фарбують. Фарбування цоколя не тільки додасть будинку закінчений вигляд, але і захистить його від негативних зовнішніх впливів.

Агресивне зовнішнє середовище в найбільшою мірою впливає саме на фундамент будинку. Причому зносу піддана не тільки підземна, але і надземна його частина. Застосування цокольній фарби є найпростішим, ґрунтовним способом захисту верху підстави.

Сьогодні вже багато будинків Покрова можуть порадувати нас капітально відремонтованим цоколем. Щиро радує око, одягнені по формі, доглянуті будинки.