Аварійна служба

У країні, де ступінь зносу житлового фонду становить близько 60%, а капітальні ремонти внутрішньобудинкових комунікацій не проводилися взагалі ніколи, аварійні бригади не залишаться без роботи.

Виїзні аварійні бригади ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" працюють цілодобово. У будь-який час року, в будь-яку погоду, не залежно від того чи йде дощ, або на вулиці сильний мороз, аварійна бригада прибуде вчасно і ваша проблема буде усунена.

Заявки від мешканців приймаються диспетчером цілодобово, Вас завжди вислухають, уточнять проблему і важливо, що по усуненню проблеми, Вас обов'язково сповістять, про те, що робота по вашій заявці, виконана.

На постійному чергуванні знаходяться, аварійна та ремонтні бригади. В середньому за зміну вони роблять від 10 до 15 виїздів, приблизно близько восьми виїздів з них - це рішення проблеми із забитою каналізацією.

Важливо, що з цих восьми заявок на забиту каналізацію, приблизно у п'яти, каналізація забита з вини самих мешканців. Де властиво грубе ігнорування основних правил експлуатації каналізації.

Власники квартир забувають, що каналізація розрахована виключно на слив рідких розчинних відходів. Папір, сміття, ганчірки стають причиною складних засмічень, а в даний момент, серпень місяць, каналізацію забивають відходами з кавунів.

Від цього страждають в першу чергу самі мешканці, Сирість і сморід, в жарку погоду, доставляє особливий дискомфорт і незручності.

Мешканцям багатоквартирних будинків, ми можемо порадити, встановити правильної форми решітки з жиро уловлювачами, що знизить кількість заявок з прочищення каналізації. Але головне, потрібно виконувати основні правила експлуатації!