Крок за кроком!

При будівництві багатоквартирних будинків, над кожним входом в під'їзд передбачені проектом і встановлені козирки. Як відомо козирки над під'їздами, захищають мешканців від снігу, дощу і сонячних променів, від негативного впливу зовнішнього середовища.

Офіційна дата народження нашого міста Покров Дніпропетровської області є 1956 рік. У шістдесяті роки почалося будівництво багатоповерхових будинків. На початку, це були двоповерхові і триповерхові будинки, потреба на житло, зростала, стали будувати п'ятиповерхові багатоквартирні будинки. Природно і козирки на наших будинках мають точно такий же вік.

Згодом, під впливом зовнішнього середовища, будь-яку будівлю, втрачає свої первісні якості і потребує ремонту. У Абоненську-диспетчерську службу ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" надходять численні прохання і заяви мешканців. Велика кількість козирків потребують поточного, а іноді і капітального ремонту.

Проведення поточного ремонту передбачає систематичне, своєчасне підтримання експлуатаційних якостей та попередження передчасного зносу конструкцій, відповідно цей процес вимагає часу, коштів і кваліфікованих робітників.

ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" при всій своїй багатозадачності з обслуговування багатоквартирних будинків, ефективно просувається у всіх напрямках, не залишаючи без уваги і козирки наших будинків. Проводяться роботи по їх ремонту, виділяються кошти і кваліфіковані робітники.