Триває ремонт багатоквартирних будинків, щомісяця ремонтується тисячі метрів міжпанельних швів.

Зруйновані стики приносять дискомфорт мешканцям багатоквартирних будинків. Найбільше шкоди, завдає промерзання і потрапляння вологи в шов, в квартирах з'являється вогкість і грибок. Мешканці таких квартир звертаються в керуючу компанію з проханням вирішити цю проблему.

Диспетчерська служба ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" знаходиться за адресою: місто Покров вулиця Лізи Чайкіної будинок 30. Диспетчер приймає заяву від мешканців на ремонт міжпанельних швів.

Ремонт здійснюється в порядку черги, після закінчення ремонту, диспетчер робить дзвінок мешканцеві. Мета дзвінка повідомити про те, що ремонт зроблений, і якщо є зауваження, приймає їх до уваги. Такий порядок.

По ремонту міжпанельних швів, в місті Покров, виконана велика робота. Тільки за весняні місяці було відремонтовано: Березень - 1241,10 метрів; Квітень - 1948,20 метрів; Травень-тисяча триста тридцять чотири метри. Тільки навесні було відремонтовано 4523,3 метра міжпанельних швів.

Ремонти тривають, диспетчерська служба ТОВ "Універсал - Сервіс ЛТД" приймає заявки від мешканців міста. Консультацію можна отримати за телефонами: 067-560-03-22 та 095-260-74-00